Ana Sayfa Dizi “Perfect Family” Dizisini Sabırsızlıkla Beklemek İçin 3 Neden

“Perfect Family” Dizisini Sabırsızlıkla Beklemek İçin 3 Neden

KBS2’nin yaklaşan dizisi “Perfect Family”, prömiyerini sabırsızlıkla beklemek için önemli nedenleri paylaştı!

Aynı isimli popüler webtoon’dan uyarlanan “Perfect Family”, kızları bir cinayete karıştığında birbirlerinden şüphelenmeye başlayan görünüşte mutlu ve mükemmel bir aile hakkında bir gizem dizisidir. Park Ju Hyun, okulunda birinci olan örnek bir öğrenci olan Choi Sun Hee rolünde oynayacakken, Kim Byung Chul ve Yoon Se Ah, sadık evlat edinen ebeveynleri Choi Jin Hyuk ve Ha Eun Joo’yu canlandıracak.

Prömiyerinden önce, “Perfect Family”yi sabırsızlıkla beklemeniz için üç önemli neden!

Her yaştan izleyiciye hitap etmeyi hedefleyen bir aile hikayesi

“Perfect Family” hikayesine her yaştan izleyiciye hitap edecek şekilde tasarlanmış yeni bir formatla yaklaşıyor. Bir kızın cinayet davasına odaklanan drama, birden fazla kahraman ve karmaşık ilişkiler içeriyor. Beklenmedik gelişmeleriyle her nesilden izleyiciyi şaşırtması ve büyülemesi bekleniyor.

Beklenmedik olay örgüsü dönüşlerine sahip gizemli bir gerilim dizisi

“Perfect Family”, bir lise öğrencisini içeren bir cinayet vakasına odaklanıyor. Kendi benzersiz geçmiş hikayelerine sahip karakterler, vakayı kendi bireysel bakış açılarından görüyor ve gerçeği ortaya çıkarmak için mücadele ediyor. Karakterler arasındaki şüpheler ve yanlış anlamalar yoğunlaştıkça, hikaye şok edici ve beklenmedik dönüşlerle doruk noktasına ulaşıyor.

Kim Byung Chul ve Yoon Se Ah’ın ekranda evli bir çift olarak yeniden bir araya gelmesi

“Perfect Family”, oyuncuları ve ilgili karakterleri arasında olağanüstü bir sinerjiye sahip. İzleyiciler, “SKY Castle” yıldızları Kim Byung Chul ve Yoon Se Ah’ın evli bir çift olarak yeniden bir araya gelmesini dört gözle bekleyebilirler. Bir cinayet davasına karışan kızları için kendilerini feda eden karakterleri canlandıran iki oyuncunun, önceki dramaları “SKY Castle”dan farklı bir oyunculuk kimyası sergilemeleri bekleniyor.

İzleyiciler ayrıca Kim Young Dae (Park Kyung Ho’yu canlandırıyor), Park Ju Hyun, Choi Ye Bin (Lee Soo Yeon’u canlandırıyor) ve Lee Si Woo’nun (Ji Hyun Woo’yu canlandırıyor) performanslarını da beklemeli. Ayrıca, Yoon Sang Hyun (Choi Hyun Min’i canlandırıyor), Kim Do Hyun (Shin Dong Ho’yu canlandırıyor) ve Kim Myung Soo’nun (Lee Sung Woo’yu canlandırıyor) da dahil olduğu çeşitli oyuncu kadrosu , diziyi sabırsızlıkla beklemek için bir başka neden.

“Perfect Family” 14 Ağustos’ta TSİ 21:50’de yayınlanacak.