Ana Sayfa Haber Kim Soo Hyun ve Jo Bo Ah Yeni Dizi “Knock Off” İçin Onaylandı

Kim Soo Hyun ve Jo Bo Ah Yeni Dizi “Knock Off” İçin Onaylandı

Kim Soo Hyun ve Jo Bo Ah, yakında yayınlanacak olan “Knock Off ” dizisinde başrol oynayacak!

Disney+, 26 Ağustos’ta Kim Soo Hyun ve Jo Bo Ah’ın yaklaşan dizisi “Knock Off”un yayın planlarını ve başrol oyuncularını duyurdu.

“Knock Off”, 1997 Asya mali krizi (Kore’de IMF krizi olarak da bilinir) nedeniyle hayatı tamamen altüst olan ve sıradan bir ofis çalışanından küresel sahtecilik pazarının kralına dönüşen bir adamın hikayesini anlatıyor. Dizi, “Forest of Secrets 2” (“Stranger 2”), “Uncontrollably Fond” ve “Song of the Bandits” gibi hit dizilerle tanınan yönetmen Park Hyun Suk tarafından yönetilecek.

Kim Soo Hyun, sahtecilik dünyasının kralı Kim Sung Joon rolünü üstlenecek. IMF krizi nedeniyle işini kaybeden Kim Sung Joon, sahtecilik dünyasına adım atar ve Kore’deki büyük bir sahtecilik pazarı olan Saemmool Pazarı’nın başkan yardımcısı olur. Olağanüstü zekası, hızlı düşünmesi ve hırsıyla küresel sahtecilik pazarının kralı olma yolunda yükselir.

Jo Bo Ah, Kim Sung Joon’un eski kız arkadaşı Song Hye Jung’u canlandıracak. Sahte mallara karşı mücadele eden özel bir adli polis memuru olan Song Hye Jung, sahtecilik uygulamaları konusunda çatışırken Kim Sung Joon ile gergin bir kedi-fare ilişkisi kuracak.

“Knock Off”un 2025 yılı içerisinde vizyona girmesi planlanıyor.

Daha fazla güncelleme için bizi takip etmeye devam edin!