Ana Sayfa Dizi Dizi Tanıtımı: Till The End Of The Moon

Dizi Tanıtımı: Till The End Of The Moon

Adı: Till the End of the Moon | 长月烬明
Tür: Romantik, Wuxia, Fantezi
Yönetmen: Kuk Kok Leung
Senarist: He Fang, Luo Xuan
Yapım Şirketi:
Yayıncı: Youku
imdb: 8,2
Bölüm Sayısı: 40
Yapım Yılı: 2023
Yayın Tarihi: 6 Nisan 2023 – 9 Mayıs 2023
Yayın Günleri ve Saati: Her Gün
Dili: Çince
Ülke: Çin

Konusu: Dizi, iblislerin iktidarda olduğu bir çağda, aşağılık uygulayıcıların ve ölümlülerin hikayesini anlatmaktadır. Ülkenin kültivatör yaşlıları, iblis lordunun kökenini belirlemek ve uyanmasını önlemek için birini zamanda geriye göndermeye karar verirler. Li Su Su bu kutsal görevi kabul eder. Zamanda geriye giderek General Ye’nin rehine prensi ve geleceğin iblis lordu Tantai Jin ile evli olan üçüncü kızı ölümlü Ye Xi Wu olarak uyanır. Oldukça önemli bir görevi üstlenerek gelecekte birçok kişiyi katledecek olan Tantai Jin’i yok etmenin peşine düşer. Ancak Tantai Jin’in geçmiş yaşamına ve iktidara yükselişine tanık olurken beklenmedik bir hikayeye tanık olur.

1- Till The End Of The Moon, Black Moonlight Holds adlı romandan uyarlanan bir Çin televizyon dizisidir.

Karakterler:

Tantai Jin | Cang Jiu Min | Ming Ye: Karakterler Luo Yun Xi tarafından canlandırılmıştır.
Tantai Jin: Kaderdeki Şeytan Tanrısı’dır, tüm kötü karmanın vücut bulmuş hali olan ve dünyaya sadece ölüm ve yıkım getirecek güçlü bir varlıktır. Ancak 500 yıl önce, kötü bir kemiğin varlığı ve şeytan fetüsü kimliği nedeniyle insan duygularını hissedemeyen sıradan bir ölümlüdür. Bu özelliğini yalnızca etrafındakilerin tepkilerini taklit ederek gizleyebilir. Bu özelliği nedeniyle alay konusu olan ve izole edilen Tantai Jin, altı yaşındayken rehin prens olarak Sheng Krallığı’na gönderilir ancak daha sonra Jing Krallığı’na geri kaçar ve hüküm süren kral olur.
Cang Jiumin: Xiaoyao Tarikatı lideri Zhaoyou’nun bir yetiştirme öğrencisiyken Tantai Jin’in takma adı. Orada, Tantai Jin dürüstlük, sadakat ve kaderi hakkında kendi seçimlerini yapabilme kavramlarını öğrenir.
Mingye: Tantai Jin, Mingye’nin Bilge ve Geçici Yaşam rüyasına girer. Savaş Tanrısı ve dünyayı korumayı görevi olarak gören Üst Ölümsüz Alem’in lideri olan Mingye olarak yaşar. Mingye, Bilge ve Geçici Yaşam rüyasını yaratır ve Tantai Jin’i doğruluk yolunda yönlendirmek için ruhunun bir parçasını kalbi koruyan ölçekte bırakır.

Li Su Su | Ye Xi Wu | Sang Jiu: Karakterler Bai Lu tarafından canlandırılmıştır.
Li Susu: Ölümsüz olarak doğmuştur, Hengyang Tarikatı liderinin kızıdır. Geçmişin Aynasını kullanarak Yetiştirme Dünyasını kurtarmak için Seçilmiş Kişidir.
Ye Xiwu: Sheng Krallığı Generali Ye’nin küçük kızı, Tantai Jin ile evlidir. Li Susu 500 yıl geriye gittiğinde bu bedeni devralır.
Sangjiu: Li Susu, bir istiridye prensesi olan Sangjiu olarak bir ejderhanın Geçici Yaşam rüyasına (般若浮生) girer. Klanının taç mücevheri yaralı bir Mingye’yi kurtarmak için kullanıldıktan sonra, Sangjiu onun eşi olur.

FRAGMANLAR